среда, 28. јули 2021. Вести денес: 170
home Вести

Мизрахи: Мудроста е кај возрасните, советувајте нѐ

Мизрахи: Мудроста е кај возрасните, советувајте нѐ

Мудроста е кај возрасните…
Советувајте нѐ…

Посета на археолошкиот локалитет во село Бразда и средба со жителите.

Коронавирус