сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мизрахи: Младите ја имаат мојата поддршка и им благодарам за позитивната енергија што заеднички ја пренесуваме меѓу граѓаните

Мизрахи: Младите ја имаат мојата поддршка и им благодарам за позитивната енергија што заеднички ја пренесуваме меѓу граѓаните

Младите ја имаат мојата поддршка и им благодарам за позитивната енергија што заеднички ја пренесуваме меѓу граѓаните.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус