четврток, 24. септември 2020. Вести денес: 70
home Вести

Мизрахи: Македонија е жива!

Мизрахи: Македонија е жива!

За вековната традиција, за судбата на нашиот народ, за нашата заедничка љубов – Македонија.
За Илинден – празникот на македонското срце и душа!
Македонија е жива!

Коронавирус