петок, 26. ноември 2021. Вести денес: 152
home Вести

Митовски: Државата ни ја снемува додека си куцаме на тастатурите

Митовски: Државата ни ја снемува додека си куцаме на тастатурите

Додека ние си куцаме на тастатурите, државата ни ја снемува, пишува на Фејсбук новинарот Александар Митовски.

Денес, на ред дојдоа и униформите на полицијата. Претходно униформите на АРМ беа обезличени.

Македонија реално постои до Групчин. Кај и да е, Македонија ќе ја снемува и вдолж Повардарието, и кон исток и кон запад.

Следи економска/финансиска криза. Невработеност, сиромаштија и глад. Онака како што беше во 90-те кога се правеше приватизацијата.

Сега продолжете да кршите тастатури на ФБ…

Коронавирус