вторник, 17. мај 2022. Вести денес: 27
home Вести

Митева: СДСМ го утна денот, пишаа реакција ден подоцна

Митева: СДСМ го утна денот, пишаа реакција ден подоцна

Ги гледам СДСМ и сум во неверување. ДЕНЕС пуштиле соопштение до медиумите – реакција на моја прес конференција која се случи ВЧЕРА…

Прво, не само што ја погрешија темата, туку го промашија и денот. Но второ и поважно, им требаше еден ден да ги смислат лагите.

Ако лажете за ова, за што се друго лажете?, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук Марија Митева портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус