вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 86
home Вести

Митески: Марин за четири години потрошил 5 милијарди денари за работи за кои има вработено луѓе кои зимаат плата

Митески: Марин за четири години потрошил 5 милијарди денари за работи за кои има вработено луѓе кои зимаат плата

Дејан Митески од ВМРО-ДПМНЕ Аеродром преку статус на Фејсбук открива нови серија криминали на градоначалникот Златко Марин.

-Нова серија на криминалите на Златко Марин
За што ни ги троши парите?
➖ Организација на прес конференција – 130.000 денари.
➖ Водење протокол – 50.000 денари.
➖ Соопштение – 7.000 денари.
➖ Односи со медиуми – 145.000 денари
➖ Организација на настан – 254.000 денари.
➖ Теренско истражување – 580.000 денари.
За 4 години, на ваков начин потроши 5️⃣ МИЛИЈАРДИ денари.
А за сите овие работи, општина Аеродром плаќа редовно вработени луѓе.
#Златко, нели е доста⁉️, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Коронавирус