среда, 28. јули 2021. Вести денес: 165
home Вести

Мисајловски: Волково и Даме Груев се бастион на ВМРО-ДПМНЕ и уверен сум дека победата ќе започне токму од тука

Мисајловски: Волково и Даме Груев се бастион на ВМРО-ДПМНЕ и уверен сум дека победата ќе започне токму од тука

Непосредните средби со граѓани ми помагаат во формирањето реална слика за проблемите на населението.

Попладнево сум на средба со граѓани во Даме Груев и Волково, општина Ѓорче Петров. Заедно со кандидатите за пратеници во ИЕ2 Бојан Стојаноски и Наташа Менкиновска ја претставивме нашата предизборна програма и им ја презентиравме нашата визија за Обнова на Македонија на жителите на овие населени места.

Волково и Даме Груев се бастион на ВМРО-ДПМНЕ и уверен сум дека победата ќе започне токму од тука. Овие луѓе ја препознаваат чесната намера и токму поради тоа силно не поддржуваат.

Ѓорче Петров е за Обнова на Македонија!

Коронавирус