недела, 1. август 2021. Вести денес: 65
home Вести

Мисајловски во Гази Баба: Младите луѓе се иднината на нашата земја и ние сме должни да им ги обезбедиме сите услови за подобар животен стандард 

Мисајловски во Гази Баба: Младите луѓе се иднината на нашата земја и ние сме должни да им ги обезбедиме сите услови за подобар животен стандард 

Носителот на листа во изборната единица 2 на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски заедно со членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Тони Михајловски, како и кандидатите за пратеници од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Искра Крстевска, Наташа Менкиновска и Мартин Стефановски денес остварија средба со младите од општина Гази Баба, каде што ги презентирале проектите од изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните четири години, кои се однесуваат на младите луѓе.

Младите луѓе се иднината на нашата земја и ние сме должни да им ги обезбедиме сите услови за тие да имаат подобар животен стандард и да останат да создаваат во Република Македонија, пишува во неговиот фејсбук статус.

Целосниот статус и детаљите околу остварената средба може да ги погледнете во продолжение.

Коронавирус