петок, 23. јули 2021. Вести денес: 86
home Вести

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ е чувар на демохристијанските вредности и токму поради тоа се обврзува на зачувување на историското богатство насекаде низ Република Македонија

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ е чувар на демохристијанските вредности и токму поради тоа се обврзува на зачувување на историското богатство насекаде низ Република Македонија

Дојдов да го посетам и манастирот “Св.Трифун” во село Кучково, каде милувам да дојдам секогаш кога имам и малку слободно време. Тука сите ние го наоѓаме душевниот мир и собираме сила за предизвиците кои што ни следат.

Заедно со кандидатот за пратеник во ИЕ2 Бојан Стојаноски утврдивме дека во ова место мора да се инвестира и манастирот да биде уште по велелепен од она што е сега.

ВМРО-ДПМНЕ е чувар на демохристијанските вредности и токму поради тоа се обврзува на зачувување на историското богатство насекаде низ Република Македонија.

Обновата доаѓа насекаде!

Коронавирус