вторник, 22. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мисајловски, Стојаноски и Стојаноска од скопско Волково: Сакаме силна држава и тука не правиме компромиси

Мисајловски, Стојаноски и Стојаноска од скопско Волково: Сакаме силна држава и тука не правиме компромиси

Почнавме од патриотското Волково. Сакаме горда и достоинствена Република Македонија.

Сигурност, посилна економија, организирано здравство, помала невработеност. Сакаме поорганизирана општина Ѓорче Петров која ќе биде едно огромно градилиште, а не извор на криминал.

Сакаме силна држава и тука не правиме компромиси. Ќе се гледаме насекаде. По сите улици, паркови, станови, куќи. Со секој граѓанин.

МАКЕДОНСКАТА ПРОЛЕТ ПОЧНУВА.

Фејсбук статус на пратеникот Бојан Стојаноски.

Почнавме од патриотското Волково.

Сакаме горда и достоинствена Република Македонија.
Сигурност, посилна економија,…

Posted by Бојан Стојаноски on Monday, May 10, 2021

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија