петок, 15. јануари 2021. Вести денес: 163
home Вести

Мисајловски со порака на Фејсбук: Паѓа владата, оставка!

Мисајловски со порака на Фејсбук: Паѓа владата, оставка!

ОСТАВКА !!!! 📢

ОСТАВКА !!!! 📢
#ПаѓаВлада

Posted by Vlado Misajlovski on Tuesday, December 1, 2020

Коронавирус