среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 22
home Вести

Мисајловски со порака на Фејсбук: Македонците се борат за своите правдини

Мисајловски со порака на Фејсбук: Македонците се борат за своите правдини

МАКЕДОНЦИТЕ СЕ БОРАТ ЗА СВОИТЕ ПРАВДИНИ !!!

МАКЕДОНЦИТЕ СЕ БОРАТ ЗА СВОИТЕ ПРАВДИНИ !!! 🇲🇰❤️

Posted by Vlado Misajlovski on Saturday, November 28, 2020

Коронавирус