вторник, 4. август 2020. Вести денес: 100
home Вести

Мисајловски: Се обврзуваме на 2 милијарди евра инвестиции, за целосна модернизација на преку 1000 километри локални, регионални и експресни патишта

Мисајловски: Се обврзуваме на 2 милијарди евра инвестиции, за целосна модернизација на преку 1000 километри локални, регионални и експресни патишта

Се обврзуваме на 2 милијарди евра инвестиции, за целосна модернизација на преку 1000 километри локални, регионални и експресни патишта. ✅

Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо #ОдбериОбнова

Коронавирус