среда, 28. јули 2021. Вести денес: 172
home Вести

Мисајловски: Приватните бизниси мора да имаат поддршка од државата и да се развиваат уште повеќе

Мисајловски: Приватните бизниси мора да имаат поддршка од државата и да се развиваат уште повеќе

Попладнево остварив средба и со вработените од фирмата “БК Мебел”. Луѓето тука велат дека економската криза ги извадила од колосек и дека сега сеуште се прилагодуваат на новата ситуација.

Заедно со кандидатот за пратеник во ИЕ2 Бојан Стојаноски се обврзавме на поддршка на приватниот сектор и македонската економија. Приватните бизниси мора да имаат поддршка од државата и да се развиваат уште повеќе, со што ќе се придонесе за нови вработувања и повеќе работа.

Во однос на нашата програма, велат дека минатото потврдило дека она што ќе го вети ВМРО-ДПМНЕ, го исполнува. Токму затоа, ја имаме поддршката од овие луѓе и овој пат.

Обновата доаѓа насекаде!

Коронавирус