сабота, 28. март 2020. Вести денес: 96
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Мисајловски помеѓу граѓаните во Ѓорче Петров: Ѓорчепетровци се горд народ кој си ја сака државата повеќе од се, време е за обнова

Мисајловски помеѓу граѓаните во Ѓорче Петров: Ѓорчепетровци се горд народ кој си ја сака државата повеќе од се, време е за обнова

Масовна средба со граѓаните во Ѓорче Петров.

Проблемите секаде исти.

Разочарување, неисполнети ветувања, деградирање на националните интереси.

Ништо не е мрднато скоро три години.

Ѓорчепетровци се горд народ кој си ја сака државата повеќе од се.

Сакаат својата татковина да биде развиена, горда, напредна и достоинствена.
Народот да биде побогат, пообединет и посилен.

ВМРО-ДПМНЕ е македонска партија која ќе ги штити интересите на сите граѓани и ние тоа гордо го кажуваме.

Време е за обнова!
Во Ѓорче Петров силно победуваме!, објави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски.