среда, 4. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мисајловски: Не ветуваме брда и долини, ветуваме 1000 проекти кои ќе ги реализираме

Мисајловски: Не ветуваме брда и долини, ветуваме 1000 проекти кои ќе ги реализираме

Она што го ветува ВМРО-ДПМНЕ се реални проекти кои ќе ги оствариме, вели Владо Мисајловски од втората изборна единица во изборната дебата на ТВ21.

„Затоа ја бараме довербата со проекти. Ќе ја бараме довербата како да го обновиме нашето општество за секој еден да се чувствува подобро. Јас секаде каде што одам слушам доста граѓани се жалат и разговараат и ми советуваат да не ги зборавиме нивните основни проблеми“, рече Мисајловски во ТВ21.

Проблемите најчесто доаѓаат од локалната самоуправа, додаде Мисајловски потенцирајќи дека треба да се зголеми буџетот во сите општини на територијата на земјата.

Коронавирус