вторник, 4. август 2020. Вести денес: 93
home Вести

Мисајловски: Не сме сите исти, ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас

Мисајловски: Не сме сите исти, ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас

Не сме сите исти. Ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас.
Македонија заслужува обнова!

Коронавирус