среда, 4. август 2021. Вести денес: 68
home Вести

Мисајловски на средба со граѓани од Бел Камен

Мисајловски на средба со граѓани од Бел Камен

Третиот ден од изборната кампања го затворам со средба со жителите на с. Бел Камен. Поразговаравме со луѓето од овој крај, кој за жал е запустен. Тука ниту локалната, ниту централната власт не стапнала. Овие луѓе предизборно биле манипулирани со разно разни ветувања за најразлични проекти, но за жал фактичката состојба покажува нешто сосема друго. На жителите на с. Бел Камен им е неопходна обнова, затоа што живеењето во вакви субстандардни услови дополнително им го отежнува секојдневното функционирање.

Овие луѓе заслужуваат многу повеќе!

Се обврзуваме на обнова на сите села и градови во Република Македонија! ??

#ОбноватаДоаѓа

Коронавирус