петок, 14. август 2020. Вести денес: 1
home Вести

Мисајловски: Луѓето се убедени во победата на ВМРО-ДПМНЕ

Мисајловски: Луѓето се убедени во победата на ВМРО-ДПМНЕ

Овој ден го завршувам со средба со жителите од населеното место Ново Село, општина Ѓорче Петров. Овие луѓе се мои сограѓани, пријатели, соседи со кои секојдневно се среќавам, но секоја средба со нив ми е драга на свој начин.

Заедно со кандидатите за пратеници во ИЕ2 Бојан Стојаноски и Наташа Менкиноска денес подискутиравме за актуелните случувања, како и за очекувањата по победата на ВМРО-ДПМНЕ на 15-ти јули.

Овие луѓе се силно убедени во победата која што следи и токму затоа атмосферата тука е на високо ниво. Ново Село знае дека ВМРО-ДПМНЕ се што ќе вети, исполнува. Токму затоа на 15-ти јули Ново Село ќе одбере Обнова на Македонија!

Македонија заслужува да оди напред! 🇲🇰

#ОдбериОбнова #Заокружи14

Коронавирус