среда, 5. август 2020. Вести денес: 43
home Вести

Мисајловски: Граѓаните знаат која опција е патот кон просперитетот и успехот

Мисајловски: Граѓаните знаат која опција е патот кон просперитетот и успехот

Овој ден од предизборната кампања го затворам со преубава средба со жителите на населеното место Гоце Делчев, Куманово. Заедно со кандидатите за пратеници во ИЕ2 Бране Петрушевски, Кети Димковска и Тихомир Алексовски ги посетивме овие луѓе кои се спремни за најголемата победа на 15-ти јули. Мотивот и желбата за обнова се огромни, а тоа значи дека Куманово е повеќе од сигурно во изборот. Знаат која опција е патот кон просперитетот и успехот, а која води во пропаст. Токму затоа овие луѓе ќе го одберат ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За обнова на Македонија”.

Уште малку преостанува до денот кога започнува Обновата на Македонија!, пишува во својата објава носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ2 Владо Мисајловски.

Коронавирус