понеделник, 26. август 2019. Вести денес: 2
home Вести

Мисајловски: Денот по утрото се познава (ФОТО)

Мисајловски: Денот по утрото се познава (ФОТО)

Денот по утрото се познава. Имајте убав ден мој народе македонски, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на Фејсбук.

Инаку, ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за претседател Гордана Силјановска Давкова, победија во 47 општини и во Скопје-  Аеродром, Битола, Босилово, Брвеница, Бутел, Валандово, Василево, Вевчани, Велес, Виница, Гази Баба, Гевгелија, Ѓорче Петров, Градско, Дебарца, Демир Капија, Демир Хисар, Зелениково, Зрновци, Илинден, Јегуновце, Кавадарци, Карбинци, Кисела Вода, Кочани, Кратово, Кривогаштани, Лозово, Македонска Каменица, Македонски Брод, Могила, Неготино, Новаци, Ново Село, Охрид, Петровец, Пехчево, Прилеп, Пробиштип, Радовиш, Ранковце, Росоман, Свети Николе, Сопиште, Старо Нагоричане, Чешиново- Облешево и Штип.