сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 78
home Вести

Мисајловски дел од глобалната кампања: Седи дома и спаси живот

Мисајловски дел од глобалната кампања: Седи дома и спаси живот

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски по примерот на светските политичари и граѓански активисти среде светската пандемија со коронавирусот и апелите да се остане дома, се приклучи на кампањата „Седи дома“.

Седете дома и спасете живот.
Благодарност до младите креативци за видеото. ?

Да ја добиеме оваа битка сите заедно.

#Седидома
#ЧувајЗдравје
#ПочитувајПрепораки
#СлушајгиДокторите
#ПочитзаЗдраственитеработници
#СакајЈаМакедонија

Седи дома и спаси живот

Седете дома и спасете живот.
Благодарност до младите креативци за видеото. ?

Да ја добиеме оваа битка сите заедно.

#Седидома
#ЧувајЗдравје
#ПочитувајПрепораки
#СлушајгиДокторите
#ПочитзаЗдраственитеработници
#СакајЈаМакедонија

Posted by Vlado Misajlovski on Wednesday, April 1, 2020

Коронавирус