понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 133
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Мисајловски: Ајде сите заедно да ги промовираме македонските убавини, да ја промовираме Македонија, бидејќи Македонија има што да понуди.

Мисајловски: Ајде сите заедно да ги промовираме македонските убавини, да ја промовираме Македонија, бидејќи Македонија има што да понуди.

Сакај си ја Македонија !

Ајде сите заедно да ги промовираме македонските убавини, да ја промовираме Македонија, бидејќи Македонија има што да понуди.

Македонија треба сите ние да си ја сакаме, со вакви убавини вреди и треба да се биде горд што си македонец.

Фејсбук статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Коронавирус