четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 161
home Вести

Мирен протест против законот за извршување

Мирен протест против законот за извршување

Неформалната организација СТОП ЗА ИЗВРШИТЕЛИТЕ на 19.11 2019 година ќе организира мирен протест против законот за извршување.

Протестот ќе започне во 11:30 и ќе трае до 12:30 часот пред Министерство за Правда.

Коронавирус