понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Мирчевски: Не може никаков глас да допре до Вилма освен гласот од бајката на видео спотот на ВМРО ДПМНЕ

Мирчевски: Не може никаков глас да допре до Вилма освен гласот од бајката на видео спотот на ВМРО ДПМНЕ

Ако некој си Тушник може да се фали дека со пас на Вице пали автомобили и да вади од притвор луѓе за часовник од 30.000€

Ако некој си Кичеец може да зима 300.000€ од бизнисмени за работи што требало да ги заврши Зоки

Ако Дончев може да пушта полиција кај сака со пас на Зоки

Ако може некој си Боки да рекетира бизнисмени за милионски суми и да тврди дека парите треба да се бараат кај Зоки

Тогаш овие ликови или имаат ист газда и работат за иста мафија или имаат иста опсесија – да вршат криминал и да се идентификуваат со Заеви.

Во меѓувреме не може никаков глас да допре до Вилма освен гласот од бајката на видео спотот на ВМРО ДПМНЕ, пишува во својата објава Ненад Мирчевски.

Коронавирус