понеделник, 27. март 2023. Вести денес: 105
home Вести

Мини митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Злетово

Мини митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Злетово

Денеска со почеток од 17:20 часот  ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи мини митинг во населено место Злетово, Пробиштип.

Свое обраќање на овој мини митинг ќе има проф. д-р Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Во продолжение може да го следите митингот во живо:

loading...