петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 169
home Вести

Милошоски: Тешко на болните и лекарите со вакви манипулации

Милошоски: Тешко на болните и лекарите со вакви манипулации

Заев му се заблагодарил на Бојко за вакцините💉
Венко се сликаше со Бојко, но не сме добиле 👎
Тешко на болните и лекарите со вакви манипулации❗

Заев му се заблагодарил на Бојко за вакцините💉
Венко се сликаше со Бојко, но не сме добиле 👎
Тешко на болните и лекарите со вакви манипулации❗

Posted by Antonio Miloshoski on Thursday, January 14, 2021

Коронавирус