четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 131
home Вести

Милошоски од Велес: Државата може да има голема корист доколку во оваа тешка економска криза им помогне на фирми кои обезбедуваат и приход за вработените и додадена вредност за стопанството

Милошоски од Велес: Државата може да има голема корист доколку во оваа тешка економска криза им помогне на фирми кои обезбедуваат и приход за вработените и додадена вредност за стопанството

Велес, со колегата Игор Здравсковски во посета на компанијата “Joopone”, успешна фирма која произведува медицинска опрема и помагала, кои ги извезува во Британија, Холандија, Германија и Република Кореја.
Државата може да има голема корист доколку во оваа тешка економска криза им помогне на овие фирми кои обезбедуваат и приход за вработените и додадена вредност за стопанството.
Секоја чест, напиша пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски на Фејсбук.

ЕУРО 2020

Македонија