понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 142
home Вести

Милошоски: Да беше Моцарт роден во Македонија, министерката ќе му забранеше да свири клавир на 4 години

Милошоски: Да беше Моцарт роден во Македонија, министерката ќе му забранеше да свири клавир на 4 години

Да беше
📌Моцарт роден во Македонија, министерката ќе му забранеше да свири клавир на 4 години,
📌Никола Тесла со сличен изговор ќе беше исклучен од меѓуопштински натпревар по физика,
📌а Ајнштајн нема да добиеше согласност на 8 години да биде префрлен во гимназија, каде по скратена постапка му било признаено целото основно образование❗

Фејсбук статус на Антонио Милошоски

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија