петок, 23. октомври 2020. Вести денес: 124
home Вести

Милчин: Да беше маглата погуста ќе беше како онаа во која се слушаат гласови на луѓето кои не можат да го најдат излезот

Милчин: Да беше маглата погуста ќе беше како онаа во која се слушаат гласови на луѓето кои не можат да го најдат излезот

-Да беше малку погуста, маглата ќе беше како онаа во Фелиниевиот “Амаркорд” во која се слушаат гласови на луѓето кои не можат да го најдат излезот, пишува Владимир Милчин на Фејсбук.

Коронавирус