вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 38
home Вести

Михајловски: Очигледно дека пајакот на главата, му го изел мозокот и останала само празна пајажина

Михајловски: Очигледно дека пајакот на главата, му го изел мозокот и останала само празна пајажина

Не престануваат реакциите на јавноста за разрешувањето на Рашела Мизрахи од функцијтата министерка за труд и надворешна политика, по предлог на техничкиот министер Оливер Спасовски. За него актерот и активист Тони Михајловски ќе каже „тој е фрустрација во движење со неограничена моќ, и му се може“.

Затоа што на прашање на новинар „дали ќе платите казна” одговара „ако сум виновна ќе платам”, тој донесува одлука да ја разреши. Очигледно дека пајакот на главата, му го изел мозокот и останала само празна пајажина. Тој е фрустрација во движење со неограничена моќ, и му се може. Па, тие и народот свој го разрешија, и го сменија, коментира Михајловски на „Фејсбук“.

Коронавирус