среда, 2. декември 2020. Вести денес: 193
home Вести

Ивор Мицковски: Заев не е лажов, он е патолошки лажов и манипулатор

Ивор Мицковски: Заев не е лажов, он е патолошки лажов и манипулатор

Кога идеа бомбите Заев не се штедеше да профитира на основа на случајот Монструм, да ветува и да создава дополнителна атмосфера дека одговорните, не само материјалните извршители, туку и политичката позадина ќе биде расчистена.

Денес од неговото сведочење се гледа што значи кога политичар злоупотребил сензитивна тема. Правдање, страв му било да објавува бомби кои не знаел дали биле од ПИ мерки.
Не знаел ништо за никој што разговарал со никого за нешто релевантно, не видел доказ за Трајко, не знаел за Синиша, имал чувство дека сите околу случајот работеле во интерес на истрагата.

И конечно, демек се дал на СЈО, а видовме СЈО како заврши, а видовме и колку селективни бомби излегоа, а видоме и каква берза на бомби се отвори, каде сите странски служби и секој втор клошар во државава почна да ги распродава или со нив да рекетира.

Ова не е лажов, ова е патолошки лажов и манипулант. Напиша на Фејсбук, Ивор Мицкоски.

Коронавирус