вторник, 3. октомври 2023. Вести денес: 12
home Вести

Мицковски: Влегле во НАТО или не, ќе завладее анархија тука, права ќе имаат само богатите

Мицковски: Влегле во НАТО или не, ќе завладее анархија тука, права ќе имаат само богатите

Поранешниот функционер во СДСМ, Ивор Мицковски ја коментира последната одлука на Советот на Општина Сарај, со која поранешните војници од општината се ослободени од комунални давачки.

Мицковски напиша:

Поранешните војници на ОНА во општина Сарај ослободени од комунални давачки.
Македонија со преку 150 илјади административци, колабиран пензински фонд, и власт и градоначалници во трка нешто глупо да субвенционираат, нема економска логика и одржливост.
Влегле во НАТО или не, ќе завладее анархија тука, права ќе имаат само богатите.