понеделник, 17. февруари 2020. Вести денес: 126
home Вести

Мицковски: Нешто чудно се случува

Мицковски: Нешто чудно се случува

Не паѓајте на мебел и извадете скелетите од ормарите. Овде проблемот е системски, “малите” бенефиции се само последица на голем криминал. Се повеќе иде во насока дека се правеле случаи и изрекувале мерки за да се прави рекет, напиша на Фејсбук, Ивор Мицковски.