недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мицковски: Не се исти – полоши се, ја убија секоја надеж

Мицковски: Не се исти – полоши се, ја убија секоја надеж

Не се исти – полоши се! Зошто ја убија секоја надеж, ја прокурцаа граѓанската енергија и консензус, зошто ништо важно не променија.

Зошто се што беше режимско го изнормализираа.

Затоа се полоши, пишува во најновиот Фејсбук статус поранешниот директор на Центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски.

Коронавирус