четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 182
home Вести

Мицкоски: Здравствените работници треба да го имаат целокупниот респект од системот и мотив за работа

Мицкоски: Здравствените работници треба да го имаат целокупниот респект од системот и мотив за работа

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, оствари посета со здравствените работници од Кочани.

-Здравствените работници треба да го имаат целокупниот респект од системот и мотив за работа. Мора да го вратиме достоинството и заеднички низ дијалог да градиме доверба и преземаме мерки. Здравјето на граѓаните над се. Обновата доаѓа, истакна Мицкоски.

Коронавирус