Мицкоски: Заев ја злоупотребуваше смртта на Никола Младенов и Мартин Нешковски само за да дојде на власт

На прагот сме на уште една голема победа, победа за Македонија и треба да сте горди затоа што ние, ние бевме тие кои што кога на нејзе и требаше се исправивме пред предизвикот како што секогаш сме го правеле тоа наназад во историјата. Уште од 1893-тата година. Овие четири свети букви биле и ќе останат … Продолжи со читање Мицкоски: Заев ја злоупотребуваше смртта на Никола Младенов и Мартин Нешковски само за да дојде на власт