вторник, 22. јуни 2021. Вести денес: 22
home Вести

Мицкоски за забраната на терминот „Македонија“ од Маричиќ: Знаевме дека сте криминалци, сега знаеме дека сте и фашисти

Мицкоски за забраната на терминот „Македонија“ од Маричиќ: Знаевме дека сте криминалци, сега знаеме дека сте и фашисти

Наместо да ја забранат корупцијата и криминалот тие ја забрануваат употребата на терминот “Македонија”.

Знаевме дека се криминалци, сега знаеме дека се и фашисти.

Македонија за нас е свето име, освен што е наше право, тоа е и наш долг.

#ИднинатаЕНаша
#МакедонскаПролет
#ОдговорностЌеИма

Наместо да ја забранат корупцијата и криминалот тие ја забрануваат употребата на терминот “Македонија”.

Знаевме дека…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, February 12, 2021

ЕУРО 2020

Македонија