вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 41
home Вести

Мицкоски: За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

Мицкоски: За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

#ќесиодговарате

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, November 25, 2020

Коронавирус