вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 2
home Вести

Мицкоски во Вранешница ја пречека илинденската коњаница

Мицкоски во Вранешница ја пречека илинденската коњаница

Во Вранешница на пречек на илинденската коњаница во пресрет на празникот кој е носечкиот столб на нашата борба за слобода и државност.

Коронавирус