вторник, 11. август 2020. Вести денес: 79
Во живо

Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

home Вести

Мицкоски во посета на неколку скопски општини, носителите на листи на средби со граѓани

Мицкоски во посета на неколку скопски општини, носителите на листи на средби со граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носителите на листи денеска ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети општина Чаир во 17:00 часот, општина Аеродром во 18:30 часот, општина Гази Баба во 20:30 часот.

Носител на ИЕ1 проф. д-р Гордана Силјановска Давкова, ќе оствари средба со граѓаните во општина Аеродром во 18:30 часот.

Во 20:00 часот промоција на книга на платото пред МКЦ.

Носител на ИЕ2, Владо Мисајловски, ќе оствари средба со граѓаните на општина Чаир во 17:00 часот. Во 20:30 часот ќе оствари средба со граѓаните на општина Гази Баба.

Носител на ИЕ3, Игор Јанушев ќе оствари средба со жителите на с. Ногаевци општина Градско во 21:00 часот.

Носител на ИЕ 6, Дафина Стојаноска, во 11:30 часот ќе даде изјава за медиуми пред Културен дом во општина Гостивар.

Коронавирус