вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 5
home Вести

Мицкоски во посета на МИК Свети Николе

Мицкоски во посета на МИК Свети Николе

Посета на МИК Свети Николе. Успешна компанија која заслужува поголема поддршка од државата. Домашното стопанство треба да биде моторот на македонската економија која сега е во рецесија. Овие компании кои сега опстојуваат и обезбедуваат егзистенција за многу семејства во исклучително тешки услови, ја заслужуваат нашата почит.

Посета на МИК Свети Николе. Успешна компанија која заслужува поголема поддршка од државата. Домашното стопанство треба…

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, February 20, 2021

Најнови вести

Коронавирус