недела, 9. август 2020. Вести денес: 90
home Вести

Мицкоски во Каменица, Берово и Пехчево, носителите на листи на средби со граѓани

Мицкоски во Каменица, Берово и Пехчево, носителите на листи на средби со граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и носителите на листи денеска ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети општина Македонска Каменица во 15:30 часот. Во општина Пехчево во 17:00 часот, во општина Берово 18:30 часот, општина Делчево 20:30 часот.

Носител на ИЕ1, Гордана Силјаноска Давкова ќе оствари средба со здравствените работници локација Јавна соба во 14:30 часот.

Носител на ИЕ2, Владо Мисајловски, ќе даде изјава за медиуми во 13:30 часот, населено место Бедиње Куманово.

Носител на ИЕ3, Игор Јанушев, ќе даде изјава за медиуми во 13:00 часот во општина Зелениково. Ќе оствари средба со жителите на Македонска Каменица во 15:30 часот. Во општина Пехчево во 17:00 часот, во општина Берово 18:30 часот, општина Делчево 20:30 часот.

Носител на ИЕ6, Дафина Стојаноска во 14:00 часот ќе ја посети Турската куќа во Гостивар, и по посетата е предвидена изјава за медиуми.

Коронавирус