петок, 23. јули 2021. Вести денес: 174
home Вести

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е покривката која обединува луѓе, запаметете 16-ти јуни е она што сите го очекуваат

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е покривката која обединува луѓе, запаметете 16-ти јуни е она што сите го очекуваат

ВМРО-ДПМНЕ е стеблото, ВМРО-ДПМНЕ е покривката која обединува луѓе. ВМРО-ДПМНЕ е на вистинските патеки, а запаметете 16-ти јуни е она што сите го очекуваат. Бидете трпеливи.

Фејсбук статус на Христијан Мицкоски

Коронавирус