сабота, 15. август 2020. Вести денес: 59
home Вести

Мицкоски: Ветуваме обнова, ветуваме подобар живот за сите

Мицкоски: Ветуваме обнова, ветуваме подобар живот за сите

Во програмата Обнова се обврзуваме на:

640 милиони евра само за субвенции, 80 милиони евра за изградба на нови системи за наводнување, 50% финансирање за набавка на нови грла овци и друг вид добиток, покривање на 70% од осигурувањето на земјоделските посеви и насади, намалување на ДДВ за ветеринарни услуги

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус