четврток, 27. февруари 2020. Вести денес: 34
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Мицкоски утре во посета на општините Прилеп и Долнени

Мицкоски утре во посета на општините Прилеп и Долнени

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски утре ќе биде во посета на општините Прилеп и Долнени.

• Во 11:45 часот ќе оствари работна средба со синдикатот на „Еурокомпозит“ – во „Салида“ во салата за состаноци.
• Во 12:30 часот е предвидена посета на регионална Стопанска комора – состанок во просториите на Стопанската комора.
• Во 13:20 ќе биде дадена изјава за медиуми пред просториите на регионалната Стопанска комора (бул. Гоце Делчев 47 – а Прилеп).
• Во 13:30 часот ќе оствари средба со стопанствениците во кафетерија „Алфа“.
• Во 14:30 часот предвидена е посета на фабрика „Витаминка“.
• Во 19:00 часот ќе оствари средба со граѓани во Општина Долнени.