среда, 12. август 2020. Вести денес: 105
home Вести

Мицкоски: Се обврзавме на ефикасна и бескомпромисна борба против корупцијата

Мицкоски: Се обврзавме на ефикасна и бескомпромисна борба против корупцијата

Се обврзавме на ефикасна и бескомпромисна борба против корупцијата и отстранување на системските аномалии што ја толерираат корупцијата, целосна одговорност и транспарентност, отчетност и ефикасност во работењето на сите институции и државни органи.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус