четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 0
home Вести

Мицкоски: Промена на полот, не со пари на граѓаните бидејќи тоа е право на избор, а лекувањето на болест е нужност

Мицкоски: Промена на полот, не со пари на граѓаните бидејќи тоа е право на избор, а лекувањето на болест е нужност

Разузданоста на деспотот нема крај. Кога граѓаните плачат поради неквалитетното здравство каде цената неретко е човечкиот живот и власта нема решение, сега се најавува промена на пол на државна сметка, вели лидерот на ВМРО- ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-Промената на полот е право на избор, а лекувањето на болест е нужност. Правото на живот е поголемо и поважно од се друго. Промена на полот, не со пари на граѓаните, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Коронавирус