понеделник, 10. мај 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мицкоски од Прилеп: Народот е револтиран затоа што денес во Македонија владее хибридниот режим на Заев

Мицкоски од Прилеп: Народот е револтиран затоа што денес во Македонија владее хибридниот режим на Заев

Одржав состанок во општинскиот комитет во Прилеп, каде беше претесна салата да го прими народот кој во ВМРО ДПМНЕ гледа шанса и надеж, што за мене е најголема обврска и должност. Народот е револтиран затоа што денес во Македонија владее хибридниот режим на Заев, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук.

-Први сме како држава само по корупцијата која не го одминува ниту Прилеп. Нема ниту едно ветување кое го исполнија, а само рекетот и криминалот тој кој расте. И едно е сигурно дека не се може повеќе вака. Потребна е работа, исправена кичма и чест. Обновата доаѓа, а Прилеп ќе биде на вистинската страна, на страната на обновата, на страната на Македонија!

Коронавирус