петок, 22. ноември 2019. Вести денес: 117
home Вести

Мицкоски од кочанско Оризари: Земјоделците не се задоволни зошто државата им го потценува трудот- не се плашат и ќе одберат правда за Македонија

Мицкоски од кочанско Оризари: Земјоделците не се задоволни зошто државата им го потценува трудот- не се плашат и ќе одберат правда за Македонија

Кочанско Оризари одбира правда. Земјоделците велат власта ниту едно ветување не оствари од оние кои ги даваа пред изборите, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-Земјоделците не се задоволни зошто државата им го потценува трудот. Земјоделците не се плашат и земјоделците ќе одберат правда за Македонија!, пишува Мицкоски на Фејсбук.